Finance

Víte, kde vám pomohou se získáním certifikátu ISO?

Spousta společností se certifikátem, či rovnou několika certifikáty ISO, už „pyšní“, spousta jich chce některý získat. Není to ovšem snadné, a aby k tomu došlo, je nutné, aby se společnost, jako taková, byla ochotná přizpůsobit např. v procesu výroby, v přístupu k zaměstnancům a péči o ně atd. Je fajn, že existují odborníci, kteří mají tuto problematiku „v malíčku“ a odborně i ochotně vám pomohou k dosažení ISO normy, o niž máte zájem.

Vsaďte na TSÜ CZ

Ať už potřebujete ISO 9001, ISO 45001 nebo ISO 14001, obrátit se můžete na certifikační autoritu TSÜ CZ s.r.o., která se zaměřuje právě na tyto tři normy. Jedná se o moderní dynamickou společnost, která byla vytvořena coby pobočka německé certifikační společnosti TSÜ Technische Standards Überwachungs GmbH. Je zárukou kvality špičkové německé certifikace.

Její pracovníci mají mnohaleté zkušenosti. Realizovali audity mnohých ISO norem, jsou kvalifikovaní a plně kompetentní. Protože dodržují při práci zásady nestrannosti, důvěrnosti, odpovědnosti a otevřenosti, spolupráce s nimi je pro firmy velmi příjemná. Cílem zde je vždy spokojenost klienta s certifikačními službami i přínosná mnohaletá spolupráce.

Ukažte, že vám jde o ochranu zdraví zaměstnanců a bezpečnost při práci

Zajímá vás, proč zavést ISO 45001? Díky tomuto certifikátu budou vaši obchodní partneři, dodavatelé i zaměstnanci vědět, že při svých činnostech a procesech dbáte na zajištění ochrany zdraví zaměstnanců i jejich bezpečnost při práci. Upozorňuje pracovníky i dodavatele o termínech platnosti odborných školení a školení z BOZP a PO, které jsou potřebné, čímž dochází ke snížení rizika úrazovosti. Stejně tak se snižují následky z nesprávně vykonávaných činností, kterými jsou reklamace, poškození přístrojů či materiálů, ohrožení pracovníků… Každá společnost, organizace, instituce se může na TSÜ CZ s.r.o. obrátit. Uvidíte, že najdete společnou cestu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *