Bydlení

Hledáte specialisty na kročejovou izolaci? Poradíme, kde je najdete

Pokud se zajímáte o stavbu rodinného domu, nebo o to, jak si vylepšit domácnost, zřejmě vám pojem kročejová izolace alespoň něco málo říká. Kdy je ideální ji použít a proč se pro ni rozhoduje tolik jedinců a rodin v okamžiku, když si chtějí zajistit kvalitní odhlučnění?

Firma Potichu CZECH s.r.o. vám navrhne správné řešení odhlučnění

Není hluk, jako hluk. Může mít mnoho původců, různou intenzitu, záleží na tom, jak se k nám hluk přenáší. Toto všechno je potřeba zohlednit, když chceme zvolit co nejlepší formu odhlučnění. Specialisté na kročejovou izolaci, kterými pracovníci firmy Potichu CZECH bezesporu jsou, umí poradit přesně na míru vašim potřebám a přáním.

Právě tady nabízí nejlepší kročejovou izolaci, která zajišťuje vysoký výkon odhlučnění. Posuďte sami: při hodnotě pod 50 dB už je podlaha považována za velmi dobře odhlučněnou. Všechna certifikovaná měření společnosti potvrzují útlum v rozsahu Ln,w = 43 dB až 52 dB.

Kročejová izolace la nemá mít jen vysoký výkon odhlučnění. Měla by mít malou tloušťku v rozpětí 6 – 11 mm. Je dobré vědět, že účinnost materiálu nespočívá v jeho tloušťce, ale v jeho dalších vlastnostech, např. dynamické tuhosti.

Kvalitní akustická izolace

Pro různé účely řešení akustiky je určená SILENT FOAM, akustická lisovaná pěna. Jestli zvažujete, že budete řešit akustickou izolaci, vězte, že akustická pěna se hodí při zvyšování neprůzvučnosti konstrukcí, jako stěna či podlaha, nebo při použití jako kročejová izolace pod koberec.

Firma nabízí několik typů SILENT FOAM, např. Silent Foam 120 nebo Silent Foam Carpet. PSilent Foam 120 je lisovaná deska s vysokou hustotou, jež která je ideální pro zvyšování vzduchové neprůzvučnosti konstrukcí, jako stěna a podlaha. To Silent Foam Carpte je určená výhradně pod koberec. Všechny informace najdete na potichu.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *