Nákupy

Hledáte vtipný dárek? Věnujte spodní prádlo se skvělým potiskem

Máte to štěstí, že tvoříte pár s někým, kdo má obrovský smysl pro humor a v tomto se výborně doplňujete? Pokud už uvažujete nad dárkem na Vánoce, k výročí seznámení, ke sv. Valentýnu nebo třeba jen tak pro radost, můžete věnovat legrační dárek v podobě potištěného spodního prádla. Nejde však o obyčejný potisk. Je vtipný, mnohdy chytrý, nechybí kvalitní provedení v líbivém fontu včetně povedených obrázků.

Pohodlí i zdraví zajistí kvalitní trenky s drzými potisky

Má-li váš muž rád volnější spodní prádlo, s velkou pravděpodobností nosí trenýrky. Dnes už se dají koupit skutečně různé typy, které jsou maximálně pohodlné, nejsou tak velké, jako bývaly kdysi, takže není potřeba je do kalhot pracně rovnat a jsou vyrobeny z nejlepších materiálů. Tady se doslova nabízejí trenky s potiskem. Ty mohou poukazovat např. na oblíbenou činnost vašeho protějšku, nebo na jeho přednosti, případně mohou být stvořeny jednoduše pro zvednutí nálady či navození příjemné atmosféry před sexem.

Na Bastard.cz je koupíte z příjemně poddajného materiálu, který je tvořen z 95 % bavlnou a z 5 % elastanem. Stále uživateli zajišťují pohodlí. Střih je volnější, pohodlný, nechybí praktický poklopec na knoflíček a rozparky na bocích, aby byly trenýrky pohodlné i při sezení či dřepu. Dostupné jsou ve velikostech od S po XXXL.

Vtipné kalhotky pro slečny i zralé ženy

Také ženy si ze sebe umí udělat legraci, nebo umí zajímavými způsoby navnadit muže k tomu, aby se jí začal patřičně věnovat. Pomoci k tomu vám mohou i vtipné kalhotky pro odvážné holky. A že jsou skutečně vtipné, stejně jako trenky, dokazují tyto texty.

Na kalhotkách najdete např. nápisy „Poctivá česká buchta“, „Ready to connect“, „K ověření identity použijte otisk…“, nebo třeba „Pipi na“ či „Soukromý pozemek“. Ke všem nápisům nechybí legrační a trefné obrázky. Spodní prádlo můžete vybírat v několika barevných provedeních. Podívejte se na Bastard.cz a udělejte svému milému či milé radost. Stejně tak si vyberte něco hodně legračního i pro sebe. Váš den bude hned veselejší.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *