Pro mužePro ženy

Chcete zlepšit svůj sexuální život? Vyberte si osvědčené sexuální pomůcky

Je spousta žen a mužů, kteří nejsou částečně, nebo vůbec, spokojeni se svým sexuálním životem. Někomu nevyhovuje frekvence pohlavních styků a raději by sex i několikrát denně, někomu zase nestačí jemné něžnosti, raději by si alespoň tu a tam vyzkoušel něco „tvrdšího“, třeba tím, že se partner či partnerka postará o patřičné svázání, „nařeznání“ na holou či zadání nějakého „výživného“ úkolu. Někdo sex nemá vůbec, kdy jeho absence může způsobit jak psychické, tak potažmo fyzické potíže. Proto je dobré navštívit internetový sexshop a vybrat si pomůcky, které vás lákají a zajistí vám fůru rozkoše.

Neostýchejte se a projděte si jednotlivé kategorie

Spousta z dospělých se do sexshopů vůbec nevydává. Je to velká škoda. Přece jen sexshop nabízí skvělé věcičky párům i jednotlivcům. Nezáleží na tom, zda jste single, žijete v páru, a to jak heterosexuálním, tak jednopohlavním. Každý si může z obrovské nabídky vybrat „to pravé“.

Nevíte, po čem sáhnout? Jestliže naprosto tápete, pak vězte, že ženy považují za oblíbené vibrátory a Venušiny kuličky. Stále populárnější jsou i dilda. Vibrátor, jak už jeho název napovídá, umí dráždit bod G až k vyvrcholení. Pohyb je doprovázen příjemnými vibracemi. Koupit si můžete i vibrátory s ramenem na klitoris, které jsou zárukou orgasmu i pro ženy, které k němu vaginálním drážděním nikdy nedospěly.

Pánové, investujte do masturbátoru

V posledních letech zažívají velký boom masturbárory. Z jejich šikovné funkce se těší stále více mužů. Ať už jste single, nebo byste sex rádi častěji, než jej máte, masturbátor bude vašim výborným pomocníkem. Ruční práci přenechte právě jemu a užívejte si jen slast, kterou vám zajistí. Vybrat si můžete z mnoha typů masturbátorů, oblíbené jsou např. jemné kundičky, které mohou mít realistickou podobu, či třeba masturbátor s otvory dvěma – vagínou i zadečkem. Podívejte se na lovesexshop.cz a vyberte si dle svého gusta.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *