Cestování

Hledáte tip na skvělou podzimní dovolenou? Vydejte se do Nízkých Tater

Nejsou daleko, je zde krásně ve dvou, s malými dětmi i s partou přátel nebo o samotě, kdy chceme načerpat energii, dát si oddech, rozjímat a dělat jen to, co je nám milé. Řeč je o Nízkých Tatrách, kde se každoročně vydává spousta milovníků přírody a hor. Je zde krásně po celý rok a máte-li rádi podzimní přírodu, stačí si rezervovat ubytování a vyrazit.

Hotel Björnson vás okouzlí, jako i celé Nízké Tatry

Abyste se cítili dobře nejen venku při procházkách přírodou, sportu, nebo třeba pozorování fauny a flory, je důležité najít si plně vyhovující ubytování. Jestliže vyhledáváte ubytování v horském stylu, vsaďte na nejznámější hotel Nízké Tatry s názvem Björnson. Najdete jej v Demänovské dolině uprostřed lyžařského střediska Jasná. Velmi rádi ho mají milovníci zimních sportů, je v blízkosti svahu a lanovky, na lyžích se dostanou z hotelu do celého střediska Jasná – Nízké Tatry.

Björnson hotel nabízí ubytování v hlavní chatě Liptov, v krásných a moderních Tree Houses postavených s ohledem na přírodu a cítit se zde budete, jako byste bydleli přírodně, nebo ve Ville. Celkem je k dispozici 216 lůžek včetně přistýlek, samozřejmostí je family friendly & pat friendly postoj hotelu. Také na vás čeká jedinečný wellness přímo v komplexu. Recepce funguje NON STOP a parkování je k dispozici zdarma.

Hotel v prostředí hor Liptov si pro všechny tyto jeho vlastnosti vybírá v průběhu každého roku mnoho návštěvníků. Po rekonstrukci hotelu mají dnes všechny pokoje svou koupelnu a sociální zařízení. V pokojích je k dispozici TV i wi-fi připojení. Vybrat si můžete pokoje dvoulůžkové s jednolůžky, dvoulůžkové s manželským lůžkem, rodinné pokoje s manželským lůžkem a dvěma přistýlkami, nebo velké rodinné pokoje s manželským lůžkem, samostatným lůžkem a dvěma přistýlkami. Čeká vás nádherný výhled na okolní přírodu Liptova, úžasné prostředí venku i uvnitř hotelu, kvalitní služby a ochotný personál. Jídla jsou skvělá, ochutnáte to nejlepší ze slovenské kuchyně. Více na bjornsonka.sk.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *